Ολυμπιακός: Αποκλεισμός-μήνυμα σε Καρβάλιο

Μέχρι χθες ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα του σχετικά με αυτήν που είχε δηλώσει αρχικά.

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός-μήνυμα σε Καρβάλιο

Αναγκαστικά έμεινε εκτός ο Χουάνγκ λόγω του θέματος με τα έγγραφα. Από κει και πέρα ο δεύτερος είναι ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με απόφαση του Κορμπεράν είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και αυτό προφανώς είναι ένα μήνυμα για το μέλλον του.

Ο Καρβάλιο φαινόταν και επί Μαρτίνς ότι είχε μείνει πολύ πίσω και το μέλλον του ήταν εξαιρετικά αβέβαιο. Στη λίστα για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν δηλώθηκαν χθες οι Άβιλα και Μπα.

***Ούτε χθες ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης στον Ρέντη. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει απομακρυνθεί από την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Παραμένει άγνωστο αν θα αναλάβει άλλο πόστο στον σύλλογο, πάντως στον Ρέντη δεν πηγαίνει και δεν πήγε ούτε χθες που έγινε ο αγιασμός.

***Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Κάρλος Κορμπεράν και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα ανακοινώνει πριν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Προφανώς ο Ισπανός έχει σκοπό να λειτουργήσει με το μοντέλο των Άγγλων που δεν κάνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που είναι στην αποστολή για τα παιχνίδια.