Ολυμπιακός: To βάρος που ρίχνει στην ανάπτυξη ο Κορμπεράν και η βιντεοθεραπεία

Ο Κάρλος Κορμπεράν προσπαθεί να αλλάξει (στον βαθμό που γίνεται φυσικά) το επιθετικό πρόσωπο του Ολυμπιακού ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22.00). Είχε και βιντεοθεραπεία για τους παίκτες.

Ολυμπιακός: To βάρος που ρίχνει στην ανάπτυξη ο Κορμπεράν και η βιντεοθεραπεία

Ο Κάρλος Κορμπεράν έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά στον Ρέντη. Δεν μπορούσε άλλωστε να κάνει και διαφορετικά, έχοντας ο Ολυμπιακός μπροστά του την αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 22.00) στο Καραϊσκάκη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

O Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού πρωτίστως φρόντισε να δείξει στους παίκτες του, όχι μόνο τον τρόπο παιχνιδιού της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και τα δικά τους λάθη.

Αυτό που επίσης έχει σημασία για τον Κορμπεράν είναι η φιλοσοφία του «όλοι αμυνόμαστε και όλοι κάνουμε επίθεση με τις γραμμές να είναι σε κοντινή απόσταση».

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι μία ομάδα που φαίνεται ότι θα στηριχθεί κυρίως στις αντεπιθέσεις της και στις στατικές της φάσεις. Αυτό φάνηκε άλλωστε από το βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του.

Γνωρίζει πολύ καλά επίσης ότι δεν έχει ένα μαγικό ραβδάκι και να κάνει έναν πιο δημιουργικό Ολυμπιακό (σε σχέση με τον Ολυμπιακό που είδαμε με την Μακάμπι) απέναντι στο 3-6-1 ή 5-4-1 που ετοιμάζει η Σλόβαν.

Ψάχνεται σε γενικές γραμμές ο Κορμπεράν για να δει ποιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες ανασταλτικά. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς σε πρώτη φάση δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ισπανού, μιας και θεωρεί ότι είναι ικανός να παίξει όλη την δεξιά πλευρά.

Ας περιμένουμε όμως και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (3/8, 19.00) στον Ρέντη, έτσι ώστε να δούμε σε ποιον σχηματισμό και σε ποια πρόσωπα θα καταλήξει ο Κορμπεράν.