Ολυμπιακός: Ψάχνεται ο Κορμπεράν με τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Ο Κάρλος Κορμπεράν ασχολήθηκε αρκετά με τον Γκάρι Ροντρίγκες στην πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό και δείχνει να τον έχει στο μυαλό του για τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός: Ψάχνεται ο Κορμπεράν με τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχασε χρόνο! Αμέσως μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς, πήγε στον Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση και την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ολοφάνερο ότι έχει το μυαλό του αποκλειστικά και μόνο στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη (4/8, 22.00), όπως έσπευσε μάλιστα να το τονίζει κιόλας στις πρώτες του κουβέντες προς τους ποδοσφαιριστές.

Στις διάφορες δοκιμές που έκανε, σίγουρα προκάλεσε μπόλικη συζήτηση η απόφασή του να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα. Το δε αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ άλλων έκανε μία δοκιμή που σίγουρα δεν την περίμεναν αρκετοί.

Έβαλε τον Γκάρι Ροντρίγκες να παίξει όλη την δεξιά πλευρά και από την άλλη φυσικά είχε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από τη συγκεκριμένη δοκιμή, είναι ότι τον έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι με την Σλόβαν. Όχι απαραίτητα για το αρχικό σχήμα, αλλά να τον χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κορμπεράν θέλει να τσεκάρει όλους τους παίκτες του. Παρότι τους έχει δει στο βίντεο και τους γνωρίζει, κοιτάζει να δει αν ορισμένοι εξ αυτών μπορούν να αναλάβουν ρόλους που δεν είχαμε φανταστεί.

Από τη μία λοιπόν κρατάμε τη δοκιμή που έκανε με τον Γκάρι να παίζει όλη την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή φυσικά δοκίμασε και άλλους παίκτες στην ίδια θέση (π.χ. τον Άβιλα και περισσότερη ώρα τον Ραντζέλοβιτς). Και από την άλλη, κρατάμε ότι ψάχνεται με τον Αφρικανό εξτρέμ, έτσι ώστε να δει πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης (4/8).

Στο μεταξύ, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Γκάρι που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα περάσει από... κόσκινο και από τις δύο προπονήσεις που απομένουν, προκειμένου να δει ο Κορμπεράν σε ποιον βαθμό μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι με τους Σλοβάκους.