Τσιμίκας: «Όλοι με την ερυθρόλευκη» (vid)

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπέρνλι ζητώντας ένα ερυθρόλευκο και «καυτό» γήπεδο.

Τσιμίκας: «Όλοι με την ερυθρόλευκη» (vid)

Το πρώτο παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Με μία καθαρή νίκη η ομάδα του Πειραιά θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Σε αυτή την προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού.

Απ’ ότι φαίνεται το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι γεμάτο το βράδυ της Πέμπτης με τους φίλους των Πειραιωτών να το μετατρέπουν σε «καμίνι». Ποδοσφαιριστές και προπονητής θεωρούν πολύ σημαντική την παρουσία των οπαδών, τους θέλουν δίπλα τους γιατί όπως έχουν δηλώσει τους δίνουν μεγάλη δύναμη.

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της Πέμπτης. «Όλοι με την ερυθρόλευκη», είναι η… γραμμή που έχουν περάσει οι φίλοι του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό το μοτίβο κινείται και ο «Τσίμι» που μαζί με καλό του φίλο επιδεικνύει την ερυθρόλευκη φανέλα στέλνοντας το μήνυμα σε όλους όσοι θα κατηφορίσουν στο φαληρικό γήπεδο.

Ένας Τσιμίκας που είναι αναγεννημένος τη φετινή σεζόν και έχει φανεί αυτό από τα πρώτα ματς. Είναι πιο σίγουρος στα πατήματα του και παίζει με μεγαλύτερη σιγουριά.

Δείτε το σχετικό βίντεο…