Ο Αλαρντάις συμβουλεύει την Μπέρνλι να αποκλειστεί από το Europa League!

Ο παλιός Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, συμβούλεψε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού να μη «χτυπήσει» τα ματς με τους Πειραιώτες! Διαβάστε γιατί.

Ο Αλαρντάις συμβουλεύει την Μπέρνλι να αποκλειστεί από το Europa League!

Αν κάτι πρέπει να πιστωθεί στον Σαμ Αλαρντάις, αυτό είναι αναμφίβολα ότι δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του, ακόμα κι αν αυτή είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ο μέχρι πρότινος κόουτς της Έβερτον και παλιός Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του beIN SPORTS και ούτε λίγο, ούτε πολύ, συμβούλεψε την Μπέρνλι να ... αποκλειστεί από το Europa League, καθώς δεν διαθέτει το έμψυχο δυναμικό προκειμένου να υποστηρίξει δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα.

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πεις δημοσίως "βγείτε εκτός Europa League"... Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Σον (σ. ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις) δεν διαθέτει την ομάδα για να τα καταφέρει. Το είδαμε και παλιότερα με τον Τζορτζ Μπέρλι και την Ίπσουιτς, η οποία βγήκε στην Ευρώπη στην πρώτη σεζόν τους στην Premier League και την επόμενη υποβιβάστηκαν. Όταν είσαι μικρό κλαμπ και ταυτόχρονα παίζεις Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις τις Κυριακές στα γήπεδα της Premier...».