Ντάις: «Να αντιδράσουμε την Πέμπτη στον Πειραιά»

Ο τεχνικός της Μπέρνλι έδωσε το σύνθημα ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ντάις: «Να αντιδράσουμε την Πέμπτη στον Πειραιά»

Ζημιά έπαθε η Μπέρνλι στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Γουότφορντ από την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Το χειρότερο που μπορεί να πάθει ο Ολυμπιακός είναι να επαναπαυτεί πάνω σε αυτή την ήττα της αγγλικής ομάδας και να πιστέψει πως έχει εύκολο έργο.

Η Μπέρνλι «πληγώθηκε» από αυτή τη βαριά εντός έδρας ήττα και στρέφει πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Σον Ντάις σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τη Γουότφορντ αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός πως η ομάδα του δεν σκοράρει.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερο ενέργεια στην επίθεση για να πετύχουμε ένα γκολ. Είχαμε καλές τοποθετήσεις κυριαρχήσαμε σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά δεν σκοράραμε. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε ως ομάδα γιατί εκεί γίνεται η διαφορά», παραδέχτηκε ο τεχνικός της Μπέρνλι και υπογράμμισε, «Η Γουότφορντ μας τιμώρησε στις πρώτες ευκαιρίες που της δώσαμε», τόνισε ο Ντάις.

«Το θετικό είναι πως υπάρχουν μπροστά μας αρκετά παιχνίδια για να αντιδράσουμε. Μία ευκαιρία για να ανατρέψουμε την κατάσταση είναι το ματς της Πέμπτης στην Ελλάδα όπου πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι μία καλή ευκαιρία να αντιδράσουνε τα παιδιά και εκεί έχουμε στοχεύσει», ήταν τα λόγια του Σον Ντάις δίνοντας το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης στον Πειραιά.