ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Σαν να έληξε 0-0

Ο τρόπος προσέγγισης της ρεβάνς της Λουκέρνης από τον Μαρτίνς επιβεβαιώνει ότι αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι σαν να μην συνέβη ποτέ το 4-0 στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Σαν να έληξε 0-0

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Όταν σε μία εβδομάδα έρχεται στο Καραϊσκάκη η Μπασακσεχίρ ή η Μπέρνλι και εώς τότε η ρεβάνς της Λουκέρνης αποτελέι το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί να κάνει ο Μαρτίνς τις απαραίτητες δοκιμές του, είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόουτς να προσεγγίζει το ματς της Ελβετίας όχι σαν μία τυπική διαδικασία, αλλά σαν έναν αγώνα που θα αποτελέσει την “πρόβα τζενεράλε” ενόψει των play off του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο βίντεο που έδειξε την Τρίτη στους παίκτες του, δεν τους μοίρασε μόνο συγχαρητήρια για το 4-0 επί της Λουκέρνης. Κυρίως τους έδειξε το βίντεο για να τους παρουσιάσει τα λάθη που έκαναν.

Σε γενικές γραμμές βγάζει μία εικόνα προς τους παίκτες του ότι θα πρέπει να ξεχάσουν το ευρύ σκορ και να μπουν στην αυριανή ρεβάνς της Ελβετίας, έχοντας στο μυαλό τους ότι το πρώτο ματς τελείωσε 0-0 και όχι 4-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάλυση, αλλά και στην τακτική που έκανε στον Ρέντη, αντιμετωπίζει τον επαναληπτικό της Λουκέρνης ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς της 23ης Αυγούστου με την Μπασακσεχίρ ή την Μπέρνλι στο Φάληρο.

Για αυτό το λόγο δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές και προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τον Ομάρ και τον Τσιμίκα στα δύο άκρα της οπισθοφυλακής, τους Μιράντα και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά δίδυμο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Λάζαρο – Ποντένσε στα “φτερά”.

Η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώνεται απόψε (8.00μμ) με την προπόνηση που θα γίνει στην “Swissporarena” και 45 λεπτά νωρίτερα θα μιλήσει ο Μαρτίνς και ένας ποδοσφαιριστής στους εκπροσώπους του Τύπου.