Λειψία – Αταλάντα 1-1: Μοιρασιά στη Γερμανία και ανοιχτή η πρόκριση (Highlights)

Λειψία και Αταλάντα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά του Europa League και η πρόκριση θα κριθεί πλέον στη ρεβάνς του Μπέργκαμο (14/4).

Λειψία – Αταλάντα 1-1: Μοιρασιά στη Γερμανία και ανοιχτή η πρόκριση (Highlights)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη μάχη ανάμεσα σε Λειψία και Αταλάντα. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά του Europa League και η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά θα ξεκαθαρίσει πλέον στη ρεβάνς στο Μπέργκαμο.

Σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 17’ με το τέρμα που σημείωσε ο Μουριέλ, αλλά στο 58’ οι «κόκκινοι ταύροι» έφτασαν στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Τζαπακόστα.

Σημειώνεται επίσης πως Λειψία και Αταλάντα είχαν από δύο δοκάρια στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, με τους Αντρέ Σίλβα και Μάριο Πάσαλιτς στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη με τους Κόπμαϊνερς και Σόμποσλαϊ.

Έτσι, το 1-1 άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα (14/4), που θα κριθεί ποια εκ των δύο θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαιτητής: Όλιβερ (Αγγλία)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ (73' Χάλστενμπεργκ), Χένριχς (87' Μουκιέλ), Λάιμερ, Καμπλ, Ανχελίνιο, Ενκουνκού (87' Νοβόα), Όλμο (73' Σομποσλάι), Σίλβα (62' Φόρσμπεργκ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντε Ρον, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπουρ, Κόπμαϊνερς, Φρόιλερ (67' Μιραντσούκ), Τζαπακόστα (89' Πετσέλα), Πεσίνα (61' Σκαλβίνι), Μουριέλ (61' Σαπάτα), Πάσαλιτς (61' Μπογκά)