Από «κόσκινο» μέσω βίντεο η Λουκέρνη!

Οι παίκτες πήραν μία πρώτη γεύση την Κυριακή από την ελβετική ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δείχνει στιγμιότυπα από τις μεσοεπιθετικές αρετές της.

Από «κόσκινο» μέσω βίντεο η Λουκέρνη!
Eurokinissi

Άρωμα… Europa League είχε η προπόνηση της Κυριακής, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε για τα καλά σε κλίμα Λουκέρνης τους παίκτες του. Οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα τι θα συναντήσουν στο ματς της Πέμπτης, γιατί – όπως και να το κάνουμε - είναι μία ομάδα που συμμετέχει και σε ένα πρωτάθλημα που δεν το παρακολουθούν.

Το κακό ήταν ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές ενημερώνονταν από τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες για τα ατού και τις αδυναμίες της Λουκέρνης, βγάζοντας τελικώς ένα συμπέρασμα ότι η αποστολή τους δεν θα είναι και τόσο δύσκολη.

Από τη στιγμή που διάβαζαν καθημερινά ότι η Λουκέρνη μπάζει από παντού πίσω, οι παίκτες αναπόφευκτα είχαν στο μυαλό τους ότι θα συναντήσουν την Πέμπτη (9/8, 9.00μμ) μία ομάδα που θα είναι 100% του χεριού τους…

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν φρόντισε σήμερα να τους δείξει ότι η Λουκέρνη δεν είναι κακή ομάδα. Ίσα-ίσα είναι μία ομάδα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Τους έβαλε σε βίντεο διάφορα μονταρισμένα στιγμιότυπα να δουν τις μεσοεπιθετικές αρετές της. Κι εκεί κατάλαβαν άπαντες ότι οι Ελβετοί από τη μέση και μπροστά μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον Ολυμπιακό, κυρίως από τα «φτερά», αν δεν είναι 100% συγκεντρωμένοι.

Όλη η βιντεοθεραπεία αναλώθηκε περισσότερο στην ανάπτυξη της Λουκέρνης και στον τρόπο με τον οποίο είναι ικανή να βγάλει φάσεις από το πουθενά.

Τις ανασταλτικές της αδυναμίες ο Πορτογάλος θα τις δείξει στους παίκτες του στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Σήμερα ωστόσο πήραν μία πρώτη γεύση οι «ερυθρόλευκοι» για τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι Ελβετοί από τη μέση και μπροστά. Κι εκεί κατάλαβαν, ότι η Λουκέρνη ναι μεν είναι μία ομάδα που δεν τρομάζει, αλλά αν δεν προσεχθεί, τότε δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά