Το σπουδαίο μήνυμα του Μαλινόφσκι στο Καραϊσκάκη: «Όχι πόλεμο στην Ουκρανία»

Ο Ουκρανός άσος της Αταλάντα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι δεν ήταν μόνο πρωταγωνιστής στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά έστειλε και το σπουδαιότερο μήνυμα στον πανηγυρισμό του.

Το σπουδαίο μήνυμα του Μαλινόφσκι στο Καραϊσκάκη: «Όχι πόλεμο στην Ουκρανία»

Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι δεν χάρηκε τη νίκη της Αταλάντα στο Καραϊσκάκη όσο θα ήθελε. Η σκέψη του είναι πίσω στην οικογένειά του στην Ουκρανία. Το μυαλό του ταξιδεύει στους συμπατριώτες του που δοκιμάζονται μετά την ρωσική εισβολή, στους ανθρώπους που έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους και σε όλους όσους προσπαθούν να φύγουν από την Ουκρανία για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς και τους πυροβολισμούς.

Η Ουκρανία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ο Μαλινόφσκι στον πανηγυρισμό του στα γκολ, έδειξε ότι εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Στον πανηγυρισμό του λοιπόν έστειλε το σπουδαιότερο μήνυμα. Ποια πρόκριση της Αταλάντα; Ποιος αποκλεισμός του Ολυμπιακού; Ποιος μπορεί να ασχοληθεί με όλα αυτά, όταν χάνονται δεκάδες ψυχές;

Οι σκέψεις όλων είναι στην Ουκρανία και το μπλουζάκι που έδειξε ο Μαλινόφσκι ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της βραδιάς στο Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την κίνηση προσευχής που έκανε με τα χέρια του.

Φώναξε δυνατά σε όλο τον πλανήτη: «ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»!