Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τα λάθη του Ολυμπιακού στο 0-3 από την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη

Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έψαξε για δικαιολογίες και μίλησε για τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός και γνώρισε την ήττα με 0-3 από την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για το τι έφταιξε: «Σήμερα κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε άλλο πλάνο παιχνιδιού που δεν ακολουθήσαμε. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά. Όμως όντας πίσω στο σκορ, έπρεπε να ρισκάρουμε. Όταν ρισκάρεις, ρισκάρεις να δεχτείς και το δεύτερο γκολ. Ηρθε και το τρίτο γκολ και τελείωσε από μία ομάδα που ήρθε από το Τσάμπιονς Λιγκ και η οποία ήταν πολύ αποτελεσματική. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας».

Για το ποιο ήταν το πλάνο που δεν ακολουθήθηκε: «Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα και πιο αποτελεσματικοί σε αρκετά κρίσιμα σημεία. Εμείς έπρεπε να έχουμε το πάνω χέρι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Είχαμε καλή αντίδραση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Στις στιγμές που έπρεπε, θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και όχι με λάθη».

Για τη γενικότερη εικόνα του από τα δύο ματς: «Τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι πολύ γρήγορα. Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Θα δεχτούμε τι έχει γίνει και θα αναλύσουμε τι έγινε με την Αταλάντα. Η προσοχή μας τώρα στον ΟΦΗ».