Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Σε μια ήττα με 3-0, όπως αυτή του Ολυμπιακού από την Αταλάντα, δύσκολα μπορεί να υπάρξουν παίκτες που ξεχώρισαν από την πλευρά των χαμένων. Ο Τικίνιο ήταν ο καλύτερος. 

Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχασε 3-0 από την Αταλάντα και έμεινε εκτός Europa League με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τους παίκτες του να προσπαθούν, αλλά να υποτάσσονται σε ανώτερο αντίπαλο και να μην καταφέρνουν να κάνουν ό,τι χρειαζόταν για την υπέρβαση που έψαχναν.

Από πλευράς προσπάθειας ξεχώρισε ο Τικίνιο, ενώ καλή ήταν η παρουσία στο πρώτο μέρος κάποιων παικτών και κυρίως του Μαντί.

Η κριτική των παικτών που χρησιμοποίησε στο ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα ο Πέδρο Μαρτίνς:

ΒΑΤΣΛΙΚ: Στο πρώτο μέρος ήταν σταθερός, στη φάση του γκολ δεν περίμενε ότι θα χαθεί η μπάλα αν και θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση και στην επανάληψη είδε κι αυτός τα υπέροχα γκολ του Μαλινόφσκι όπως όλοι μας.

ΛΑΛΑ: Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά και επιθετικά, στη συνέχεια είχε προβλήματα στην πλευρά του και στη φάση του γκολ κανείς δεν κατάλαβε πώς σταμάτησε και δεν έδιωξε ενώ είχε καλύψει τον σκόρερ. Κακιά στιγμή για τον Γάλλο σε φάση που κόλλησαν όλοι.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Αρκετά λάθη, κάποια και αβίαστα. Είχε και καλές επεμβάσεις με δυναμισμό, ακόμη και μετά το 0-3.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν κοντά στον Λαλά στη φάση του πρώτου γκολ και ούτε αυτός λειτούργησε καλά. Μέχρι τότε πολύ σταθερός, μετά απογοητεύτηκε.

ΣΙΣΕ: Είχε διάθεση και ενέργεια στο παιχνίδι του, προσπάθησε να βοηθήσει και μπροστά, αλλά έπρεπε να μείνει στον πάγκο για να αλλάξει η τακτική στην επανάληψη.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Το γνωστό παιχνίδι του Μολδαβού, με κάποιες κακές σέντρες και μια κεφαλιά πάσα προς τον Τικίνιο που δεν αξιοποιήθηκε.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν άρχισε καλά, ανέβηκε στην πορεία του πρώτου μέρους, επιχείρησε για την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό.

Μ. ΚΑΜΑΡΑ: Στο πρώτο μέρος από τους κορυφαίους σε ένταση, αλλά και με προσπάθειες στην επίθεση. Άτυχος στην ευκαιρία του 7’.

Α.ΚΑΜΑΡΑ: Πολύ τρέξιμο και πίεση, αλλά δεν κατάφερε να φανεί επιθετικά απειλητικός. Με κάποια κίνηση ουσίας.

ΟΝΙΕΚΟΎΡΟΥ: Αποδοκιμάστηκε κατά την έξοδό του, κάτι που πάντως δεν είχε να κάνει με τη σημερινή εμφάνισή του. Τακτικά όπως πάντα βοήθησε πολύ, δεν μπόρεσε να έχει ουσία και να γίνει επικίνδυνος. Επίσης όπως πάντα…

ΤΙΚΙΝΙΟ: Ο καλύτερος παίκτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με μεγάλες μάχες με τους στόπερ της Αταλάντα, συμμετοχή στο παιχνίδι μακριά από την περιοχή, αλλά δίχως τη δυνατότητα να μπορέσει να έρθει σε ευκαιρίες για τελικές.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε δυναμικά με το ξεκίνημα της επανάληψης για να παρασύρει την ομάδα στην ισοφάριση, έκανε μερικές καλές προσπάθειες, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μέχρι να μπει στο πνεύμα του αγώνα και να πάρει λίγο μπάλα για να δημιουργήσει, η Αταλάντα έβαλε δύο γκολ ακόμα και εν συνεχεία η παρουσία του ήταν απλά σε κάποιες στατικές φάσεις.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Στο σημείο που μπήκε δεν υπήρχε περιθώριο για να προσφέρει κάτι.

ΒΡΟΥΣΑΙ: Αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού μπακ, έτσι όπως ήταν το ματς δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

ΦΑΝΤΙΓΚΑ: Μπήκε για να πάρει εμπειρίες, μπήκε σε φάσεις, χρειάζεται να δυναμώσει κι άλλο.