Με Ροντρίγκες και Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αταλάντα

Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αταλάντα συμπεριλήφθηκε τόσο ο Γιαν Εμβιλά όσο και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Με Ροντρίγκες και Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αταλάντα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό (24/2, 19:45) με την Αταλάντα. Ο Γιαν Εμβιλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς και φυσικά θα είναι και στην ενδεκάδα, αφού αποδείχτηκε πως η αδιαθεσία που ένιωσε δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Ο Αφρικανός εξτρέμ είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα παίξει από την αρχή.

Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και γι' αυτό δεν είναι στα πλάνα του κόουτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους εξής 25 ποδοσφαιριστές:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.