Καραπαπάς: «Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για Αταλάντα, έτσι μπορείτε να τα προμηθευτείτε»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ενημέρωσε πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για την αυριανή (24/2) ρεβάνς κόντρα στην Αταλάντα, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο κόσμος να τα προμηθευτεί. 

Καραπαπάς: «Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για Αταλάντα, έτσι μπορείτε να τα προμηθευτείτε»

Στη διευκρίνιση πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αταλάντα προχώρησε ο Κώστας Καραπάπας, μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6. O αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της αυριανής αναμέτρησης επισημαίνοντας ότι οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω των εκδοτηρίων μέχρι σήμερα στις 6 το απόγευμα αλλά και αύριο από τις 10 το πρωί και φυσικά το διαδίκτυο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων»:

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο. Υπάρχει μεγάλη ένταση και σε εμάς. Καταλαβαίνετε μετά από καιρό θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο. Καλό είναι από την μία, αλλά από την άλλη πρέπει όλοι να βρουν τα πατήματά τους. Και ο κόσμος και εμείς. Παίρνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι υπάρχουν εισιτήρια. Και μπορεί ο κόσμος να τα βρει στα εκδοτήρια μέχρι τις έξι το απόγευμα και από αύριο το πρωί στις 10. Και φυσικά στο ίντερνετ. Είναι 50% η χωρητικότητα. Στην πραγματικότητα είναι 16.075 θεατές στα 32.150 που είναι το γήπεδο. Η Αταλάντα έχει πάρει περίπου 600 εισιτήρια. Είναι σε μία εξέδρα για τους φιλοξενούμενους. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού για τέτοια ματς. Είναι από τα παιχνίδια, αυτό που λέμε ως κλισέ ο 12ος παίκτης, τον χρειάζεσαι πραγματικά. Πρέπει να παίζεις στα κόκκινα και για εμάς οι 16.000 θα είναι εκατομμύρια. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι σίγουρος ότι δεν θα βρει εισιτήρια και για αυτό πολλές φορές λέμε χρηστικά πράγματα. Έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για αυτό ενημερώνουμε τον κόσμο, για να πάει στα εκδοτήρια ή στο ίντερνετ, όπου υπάρχει αυτή η ευκολία»