Ολυμπιακός - Αταλάντα: Δεν προπονήθηκαν οι «4» του Γκασπερίνι

Εκτός προπόνησης έμειναν και την Τρίτη (22/2) οι Ζαπάτα, Μουριέλ, Παλομίνο και Μίραντσουκ ενόψει του επαναληπτικού της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (24/2)

Ολυμπιακός - Αταλάντα: Δεν προπονήθηκαν οι «4» του Γκασπερίνι

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του για να αποφορτιστούν από την ένταση του αγώνα και την ήττα από την Φιορεντίνα, με την Αταλάντα να επιστρέφει την Τρίτη (22/2) στο προπονητικό της κέντρο για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (24/2, 19:45) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ιταλικής ομάδας δεν πήραν μέρος και πάλι στην προπόνησης οι τραυματίες Ζαπάτα, Μουριέλ, Παλομίνο και Μίραντσουκ, με τη συμμετοχή τους να θεωρείται απίθανη στη ρεβάνς του 2-1. Παρόλο που στα ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί αναφέρουν ότι «αναμένεται η τελική απόφαση από το ιατρικό τιμ στην τελευταία προπόνηση πριν από το ταξίδι στην Αθήνα», δεν φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες, βασικά για τον Μουριέλ που έκανε προσπάθεια για να προλάβει. Όλα δείχνουν ότι ο Γκασπερίνι θα πάει πάλι σε εναλλακτική επιλογή σέντερ φορ, όπως έκανε με τον Μπογκά στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Ο προπονητής της Αταλάντα είναι «θέμα» στα ιταλικά ΜΜΕ λόγω της αποβολής του στο ματς με την Φιορεντίνα για τις φωνές προς τον διαιτητή, τονίζοντας ότι δεν θα είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με την Σαμπντόρια λόγω τιμωρίας, κάτι που είχε συμβεί και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον συγκεκριμένο αντίπαλο!

Η Αταλάντα θα προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης (23/2) στο κέντρο της, εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και στις 19.00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο του Ολυμπιακού.