Αταλάντα: Χωρίς κανονικό φορ στο Καραϊσκάκη - Ποιος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μουριέλ

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του επαναληπτικού Ολυμπιακός - Αταλάντα στο Καραϊσκάκη (24/2, 19.45) και φαίνεται ότι στο πρόσωπο του Ζερεμί Μπογκά βρήκε τον αντικαταστάτη του τραυματία Λουίς Μουριέλ.

Αταλάντα: Χωρίς κανονικό φορ στο Καραϊσκάκη - Ποιος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μουριέλ

Με προβλήματα θα έρθει στην Ελλάδα η αποστολή της Αταλάντα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των μπαράζ του Europa League (24/2, 19.45), καθώς δεν έχει διαθέσιμο κανέναν σέντερ φορ.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στο πρώτο ματς είχε να αντιμετωπίσει την απουσία του Ντουβάν Ζαπάτα και την Πέμπτη (24/2) θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του Λουίς Μουριέλ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο και δεν θα μπορέσει - εκτός απροόπτου - να βοηθήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο Μουριέλ εφόσον δεν προλάβει να είναι παρών, τότε θα δει τον Ζερεμί Μπογκά να καλύπτει το κενό του.

Ο 25χρονος Ιβοριανός εξτρέμ θα αναγκαστεί να περάσει στη θέση του σέντερ φορ και θα πλαισιώνεται πίσω του με δύο εκ των Κουπμάινερς, Πάσαλιτς και Μαλινόφσκι.

Ο Μπογκά ήταν αυτός που έπαιξε στην κορυφή και στο ματς του Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας, όπου η Αταλάντα ηττήθηκε από την Φιορεντίνα.