Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά «καθάρισε» στον Βόλο, αλλά είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για Αταλάντα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά χάρισε ξανά βαθμούς στον Ολυμπιακό σε ματς  ελληνικού πρωταθλήματος όπως στον Βόλο, αλλά με την Αταλάντα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για την ενδεκάδα στον επαναληπτικό της Πέμπτης (24/2, 19.45). 

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά «καθάρισε» στον Βόλο, αλλά είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Και δύσκολα θα τα ανοίξει ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη (24/2, 19.45).

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα κρατήσει στην «τσίτα» τους παίκτες του μέχρι την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, όμως, μετά το παιχνίδι της Κυριακής (20/2) στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, έχει ανοίξει μία κουβέντα γύρω από τον Ματιέ Βαλμπουενά και αν θα έπρεπε να παίξει περισσότερο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δη στον επαναληπτικό με την Αταλάντα.

Μια Αταλάντα που δεν γοήτευσε με τις ανασταλτικές της αρετές στο πρώτο ματς του Μπέργκαμο, αλλά άφησε... άφωνο τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του με τα αθλητικά της προσόντα και με το συνεχές τρέξιμο επί 90 λεπτά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν ο Βαλμπουενά θα ξεκινήσει την Πέμπτη (24/2, 19.45) στο Καραϊσκάκη. Επειδή πολλά ακούγονται ότι ο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του, αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ότι ο Γάλλος αποτελεί το απόλυτο αουτσάιντερ για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ναι μεν ο Βαλμπουενά στο διάστημα που αγωνίζεται (για 20-30 λεπτά) καταθέτει και την ψυχή του, προσπαθώντας να βοηθήσει και ανασταλτικά, όμως, είναι διαφορετικό το τέμπο σε ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με τα ευρωπαϊκά.

Ο Γάλλος λοιπόν προορίζεται να βοηθήσει στο δεύτερο ημίχρονο, εφόσον παραστεί ανάγκη και Ολυμπιακός κυνηγάει κάποιο γκολ για τη διεκδίκηση της πρόκρισης.