Ολυμπιακός: Το «κρυφτούλι» του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του επαναληπτικού του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη (24/2, 19.45). Όπως είχε κάνει δηλαδή και πριν από τη «μάχη» στο Μπέργκαμο.

Ολυμπιακός: Το «κρυφτούλι» του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Αταλάντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει να παίξει... κρυφτούλι και στην προετοιμασία για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη για τα μπαράζ του Europa League (24/2, 19.45). Όπως είχε κάνει δηλαδή και πριν από την αναμέτρηση του Μπέργκαμο.

Θα κοιτάξει να κρατήσει πάλι κλειστά τα χαρτιά του. Στο πρώτο ματς κανένας δεν περίμενε ότι θα ξεκινούσε ο Χένρι Ονιεκούρου ή ότι θα κάθονταν στον πάγκο οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης για να περάσει πλάι στον Εμβιλά ο Αγκιμπού.

Τώρα ακούγεται έντονα ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η διατήρηση του σχήματος με τους τρεις στόπερ. Βέβαια, το 3-4-3 (ή 3-5-2) είναι το σύστημα που έχει το προβάδισμα, αλλά υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Μαρτίνς δεν έχει αφήσει εντελώς στην άκρη τη σκέψη να επαναφέρει το 4-3-3, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φορτώσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την Τρίτη (22/2) την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τους Ιταλούς. Θα έχουν μπροστά τους δύο προπονήσεις για να δοκιμάσει διάφορα πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να δώσει στο... πιάτο την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του και ο λόγος είναι προφανής: Θέλει να αιφνιδιάσει τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, όπως το έκανε στα πρώτα 20-25 λεπτά της αναμέτρησης του Μπέργκαμο.

Σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρεται στο αν θα διατηρήσει το σχήμα με τους τρεις στόπερ (το πιο πιθανό) ή θα πάει με τριάδα στα χαφ και τετράδα πίσω.