Ρεαλιστικός στόχος για «Τόρο» η ρεβάνς της Ελβετίας

Ο Βασίλης Τοροσίδης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του στις προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να καταφέρει να δώσει το “παρών” έστω στον επαναληπτικό της 16ης Αυγούστου.

Ρεαλιστικός στόχος για «Τόρο» η ρεβάνς της Ελβετίας
Eurokinissi

Ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται... ενάμισι μήνα πίσω συγκριτικά με τους συμπαίκτες του. Έκανε ατομικές προπονήσεις εώς τα τέλη Ιουλίου και είναι φυσιολογικό να θέλει τον χρόνο του για να καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και 45 μέρες!

Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι δεν μπορεί να δώσει το “παρών” στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, επειδή ενσωματώθηκε στην προετοιμασία στις αρχές της εβδομάδας.

Το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε για δύο λεπτά στο φιλικό με την Λεγκανές δεν είχε να κάνει με αγωνιστικούς λόγους ή επειδή σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ελβετούς.

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να προλάβει να είναι σε θέση να βοηθήσει μερικά λεπτά στη ρεβάνς της Λουκέρνης στις 16 Αυγούστου. Κάνει πάντως μία τεράστια προσπάθεια με διπλές προπονήσεις για να προλάβει να μπει στην αποστολή και στο πρώτο ματς του Φαλήρου.

Ωστόσο, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να τον δούμε στη 18άδα του επαναληπτικού της Λουκέρνης.