Βούκοβιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λεγανές και δήλωσε πως είναι έτοιμος για το πρώτο «βήμα» απέναντι στη Λουκέρνη.

Βούκοβιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ολυμπιακό»
Eurokinissi

Ποιος να το έλεγε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο εξωτερικό, ο μοναδικός σίγουρος για την ενδεκάδα κόντρα στην Λουκέρνη απ' όλους τους στόπερ θα ήταν ο... Γιάγκος Βούκοβιτς!

Ο Σέρβος που ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο (σ.σ. ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει με τόσες “σειρήνες” που ακούγονται αριστερά – δεξιά), κατάφερε και κέρδισε με το σπαθί του την θέση του στην ενδεκάδα την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Λουκέρνη. Υπάρχει τέτοια σιγουριά εντός αποδυτηρίων για τον “Βούκο”, καθώς θεωρούν ότι ήταν ο πιο σταθερός καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το φιλικό με τη Λεγανές τόνισε πως είναι έτοιμος για τις «μάχες» με τους Ελβετούς, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάγκος Βούκοβιτς:

Για το ματς με την Λεγανές:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Δείξαμε ποιότητα και ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα καλό αντίπαλο, όπως είναι η Λουκέρνη. Πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδό μας με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Europa League».

Για το αν είναι έτοιμος να κάνει επανεκκίνηση στον Ολυμπιακό:

«Έχω ξεχάσει ότι έγινε την περυσινή σεζόν. Ό,τι έγινε, έγινε. Από εκεί και πέρα είμαι συγκεντρωμένος στη χρονιά αυτή, ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη».