Αταλάντα - Ολυμπιακός: Άνθρωπος της Μίλαν ξαναβλέπει τον Αγκιμπού Καμαρά στο Μπέργκαμο

ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Σκάουτ της Μίλαν θα ξαναδεί από κοντά τον Αγκιμπού Καμαρά. Μετά το Κόπα Άφρικα, θα τον τσεκάρει πάλι στο Αταλάντα - Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο για τα μπαράζ του Europa League (17/2, 22.00).

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Άνθρωπος της Μίλαν ξαναβλέπει τον Αγκιμπού Καμαρά στο Μπέργκαμο

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν η Μίλαν θα κάνει στο τέλος κάποια επίσημη κίνηση για τον Αγκιμπού Καμαρά. Οι πληροφορίες που υπάρχουν όμως εδώ στην Ιταλία, αναφέρουν ο νεαρός Αφρικανός άσος θα ξαναπεράσει από τις «ακτίνες-Χ» των «ροσονέρι».

Το Μιλάνο από το Μπέργκαμο απέχει περίπου μία ώρα οδικώς. Κατά συνέπεια, δεν θα... ταλαιπωρηθεί και ιδιαίτερα ο άνθρωπος των Μιλανέζω που θα βρεθεί απόψε (17/2, 22.00) στο «Gewiss Stadium» για να παρακολουθήσει από κοντά το Αταλάντα - Ολυμπιακός.

Η προσοχή του θα είναι στραμμένη στον Αγκιμπού Καμαρά. Τον Αφρικανό τον είχε δει σκάουτ των Ιταλών και στο μακρινό Καμερούν, όπου είχε πάει τον Ιανουάριο ο Αγκιμπού για να παίξει με την Γουινέα στο Κόπα Άφρικα.

Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρεθεί και στο Μπέργκαμο για να τον ξαναδεί από κοντά και να «ενισχύσει» τη «βάση δεδομένων» με νέα στοιχεία για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι Ιταλοί θέλουν να τον τσεκάρουν και σε ένα παιχνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και απέναντι σε μία αθλητική ομάδα με πολύ υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η Μίλαν εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες (όπως και άλλες ομάδες φυσικά), έχει στα μπλοκάκια της σε περίοπτη θέση το όνομα του Αγκιμπού και στην πρώτη ευκαιρία πάντοτε στέλνει άνθρωπό της για να τον παρακολουθήσει, να συλλέξει νέα στοιχεία και να φτιάξει έναν ολοκληρωμένο φάκελο.

Το αν θα γίνει πρόταση ή όχι, αυτό θα φανεί το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είναι σε διαδικασία παρακολούθησης...