Τολόι: «Αγώνας τεράστιου κύρους κόντρα στον Ολυμπιακό, ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο αμυντικός της Αταλάντα, Ραφαέλ Τολόι, μίλησε για τη σημασία του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ του Europa League, αλλά και την επιθυμία της ομάδας του Μπέργκαμο να επιστρέψει στις νίκες.

Τολόι: «Αγώνας τεράστιου κύρους κόντρα στον Ολυμπιακό, ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ως μία ευκαιρία για να επιστρέψει η Αταλάντα στον δρόμο των επιτυχιών βλέπει ο αμυντικός της ιταλικής ομάδας, Ραφαέλ Τολόι, το αυριανό πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ του Europa League.

Ο σύλλογος του Μπέργκαμο παραμένει χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αφού η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν εκείνο το 2-0 επί της Βενέτσια στο Κύπελλο στα μέσα του περασμένου μηνός.

«Είναι ένας αγώνας τεράστιου κύρους για εμάς. Εγώ ως παίκτης, όχι τόσο νέος, ήθελα να παίζω σε αυτές τις διοργανώσεις κάθε χρόνο. Η σκέψη μου, όπως και των συμπαικτών μου, είναι να πάμε καλά. Θέλουμε να προχωρήσουμε, παίζοντας δύο σπουδαία παιχνίδια. Έχουμε εμπιστοσύνη. Η τελευταία εβδομάδα, δεν ήταν αυτή που θέλαμε, γιατί είχαμε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και αυτό πονάει. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα στο τέλος του αγώνα, με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Θέλουμε να πάμε καλά ξεκινώντας από το αυριανό ματς», τόνισε ο 31χρονος αμυντικός.

Στη συνέχεια ο Τολόι σημείωσε:

«Είχα κάποια προβλήματα με τον κορονοϊό, αλλά τώρα είμαι καλά και με τη Γιουβέντους πιστεύω ότι έκανα καλή εμφάνιση. Είναι δύσκολο να μείνεις πολύ έξω, αλλά τώρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Η έδρα μας ήταν πάντα η δύναμή μας, ενώ την τελευταία περίοδο δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αύριο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψουμε στις νίκες, ας κάνουμε το καλύτερο δυνατό».