Λάτσιο: Πλήγμα με Ιμόμπιλε ενόψει Πόρτο

Χωρίς τον βασικό επιθετικό της, τον Τσίρο Ιμόμπιλε, θα αντιμετωπίσει αύριο η Λάτσιο την Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa League.

Λάτσιο: Πλήγμα με Ιμόμπιλε ενόψει Πόρτο

Η Λάτσιο φιλοξενείται αύριο (17/2) από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ του Europa League, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού ενόψει και της ρεβάνς στο «Ολίμπικο».

Η ιταλική ομάδα ταξίδεψε σήμερα στην Πορτογαλία χωρίς τον βασικό της επιθετικό, τον Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι «λατσιάλι» ο παίκτης ανέβασε υψηλό πυρετό από χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Ο 31χρονος φορ μετράει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 23 γκολ σε 29 αναμετρήσεις της Λάτσιο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει καταγράψει και τρεις ασίστ.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του στην επίθεση των «λατσιάλι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναμένεται να είναι ο μεσοεπιθετικός Φελίπε Άντερσον με τους Πέδρο και Τζακάνι να συμπληρώνουν την τριάδα της «γραμμής κρούσης».