Αταλάντα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ζαπάτα με τον Ολυμπιακό

Ο Ντουβάν Ζαπάτα που έπαθε υποτροπή στο τελευταίο ματς της Αταλάντα, πιθανότατα δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο για τα μπαράζ του Europa League την παραπάνω Πέμπτη (17/2).

Αταλάντα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ζαπάτα με τον Ολυμπιακό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μπέργκαμο με τον νέο τραυματισμό του Ζαπάτα. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Αταλάντα έπαθε υποτροπή στον μυικό τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα μέσα σε 12 λεπτά αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να λείψει από 10 έως 20 μέρες!

Μέρα με τη μέρα θα επανεκτιμάται η κατάστασή του, αλλά μέχρι στιγμής το ιατρικό τιμ της Αταλάντα τον έχει θέσει νοκ άουτ από τον αγώνα Κυπέλλου με την Φιορεντίνα την Πέμπτη (10/2) και με την Γιουβέντους για το πρωτάθλημα την Κυριακή (13/2)!

Ουσιαστικά η παρουσία του κόντρα στον Ολυμπιακό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αν και κάποιες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Αταλάντα, τον έχουν βγάλει ουσιαστικά νοκ άουτ τόσο από την πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες για το Europa League (17/2), όσο και από αυτή με την Φιορεντίνα για το πρωτάθλημα (20/2).

Αν χάσει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, καθώς ο Ζαπάτα είναι ένας επιθετικός - οδοστρωτήρας. Και πάλι όμως, ακόμα και να τεθεί στη διάθεση του Γκασπερίνι, δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα έχοντας προηγηθεί ένας σοβαρός μυικός τραυματισμός και μία υποτροπή.