Κάναντι: «Να ξεκινήσουμε από το 70΄ του πρώτου αγώνα»

Ο Νταμίρ Κάναντι έδωσε το «σύνθημα» για την πρόκριση του Ατρόμητου στο αυριανό ματς (20.15) απέναντι στη Ντινάμο Μπρεστ. 

Κάναντι: «Να ξεκινήσουμε από το 70΄ του πρώτου αγώνα»
Eurokinissi

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου

«Aύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο και θα πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι από εκεί που μείναμε στα τελευταία 20 λεπτά στο Μπρεστ ώστε να καταφέρουμε τον πολύ σημαντικό στόχο που έχουμε και να προκριθούμε».

Για το αν πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό στη ρεβάνς από τον Ατρόμητο

«Νομίζω μάθαμε από τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω πως με τον κόσμο στο πλευρό μας αύριο θα έχουμε τη δύναμη που χρειαζόμαστε ώστε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για το αν περιμένει αλλαγές από την Ντινάμο

«Πιστεύω πως όχι. Στο τελευταίο παιχνίδι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και δε νομίζω να δούμε αλλαγές και πιστεύω δεν θα μας προκαλέσουν κάποια έκπληξη αύριο».

Για το πως θα αποφύγει ο Ατρόμητος τα λάθη του πρώτου ματς

«Όπως προείπα θα πρέπει να επαναλάβουμε τα τελευταία 20 λεπτά. Γνωρίζουμε τι δεν κάναμε καλά και από την ανάλυση που κάναμε μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να προκριθούμε. Πετύχαμε 3 γκολ εκτός έδρας, κάτι πολύ σημαντικό».

Για το αν είναι καλά η ομάδα αγωνιστικά

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και διαθέσιμοι. Τώρα κατά πόσο θα είναι πλήρως έτοιμοι θα το δούμε αύριο κι αυτό θα το αποφασίσουμε αύριο αλλά αν αισθάνεται απολύτως έτοιμος ο Κιβρακίδης θα αγωνιστεί, αλλιώς έχει κι άλλες λύσεις η ομάδα».