Ολυμπιακός: Η νέα ευρωπαϊκή λίστα για Αταλάντα – Μέσα ο Φαντιγκά, έξω οι Καρβάλιο και Καρμπόβνικ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να βάλει τους Μανωλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Φαντιγκά στη λίστα αντί των Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ και Χασάν. Έξω ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Μαμαντού Κανέ.

Ολυμπιακός: Η νέα ευρωπαϊκή λίστα για Αταλάντα – Μέσα ο Φαντιγκά, έξω οι Καρβάλιο και Καρμπόβνικ

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τις αποφάσεις του για την ευρωπαϊκή λίστα που παρέδωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα ματς με την Αταλάντα και με την ελπίδα ότι θα προχωρήσει περαιτέρω στο Europa League.

Ο Κώστας Μανωλάς και Γκάρι Ροντρίγκες ήταν αναμενόμενο ότι θα έπαιρναν τις θέσεις των Μάρκοβιτς (δεν υπολογίζεται) και Χασάν (είναι στην Κόνιασπορ). Το ερώτημα ήταν ποιος θα ήταν ο τρίτος της παρέας και ποιανού θέση θα έπαιρναν.

Τελικά προτιμήθηκε ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά αντί των Ζοάο Καρβάλιο και Μαμαντού Κανέ. Μάλιστα, ο νεαρός χαφ πήρε τη θέση του Καρμπόβνικ και όχι του Κούντε ή του Ρόνι Λόπες που τα ονόματά τους έχουν εμπλακεί με τουρκικά σενάρια.

Αναλυτικά η λίστα: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κούντε, Λαλά, Μασούρας, Λόπες, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ,Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μανωλάς, Γκάρι Ροντρίγκες και Φαντιγκά.

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Μαρίνος, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Βοΐλης, Κίτσος.