Αταλάντα: Μεταγραφικό ντόμινο «φέρνει» Μιχάιλα και «διώχνει» Μίραντσιουκ

Η Αταλάντα παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα για τον 21χρονο Βαλεντίν Μιχάιλα, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει στην έξοδο τον Αλεξέι Μίραντσουκ.

Αταλάντα: Μεταγραφικό ντόμινο «φέρνει» Μιχάιλα και «διώχνει» Μίραντσιουκ

Η Αταλάντα, λίγες εβδομάδες πριν τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για το Europa League, εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι «μπεργκαμάσκι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου κυνηγού Βαλεντίν Μιχάιλα από την Πάρμα.

Η Ατάλαντα αναμένεται να αποκτήσει δανεικό τον νεαρό Ρουμάνο πληρώνοντας 1 εκατομμύριο ευρώ ως ενοίκιο στην Πάρμα διατηρώντας οψιόν αγοράς στα 8 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι. Ο Μιχάιλα, ο οποίος έχει φέτος 13 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.

Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου παρουσιάζεται από τα ίδια μέσα ο Αλεξέι Μίραντσιουκ ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του στην Λάτσιο. Ο 26 χρόνος Ρώσος έχει πετύχει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Αταλάντα.