Παντελίδης για Χιμπέρνιαν: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα...»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αυριανού (26/7, 21:45) πρώτου αγώνα με τη Χιμπέρνιαν, για τον β' προκριματικό του Europa League.

Παντελίδης για Χιμπέρνιαν: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα...»

Με απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Εδιμβούργο, ενόψει του αυριανού (26/7, 21:45) πρώτου αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Χιμπέρνιαν, για το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Την έχουμε παρακολουθήσει τη Χιμπέρνιαν. Από την στιγμή που βγήκε η κλήρωση ήμασταν ικανοποιημένοι. Είδαμε βίντεο από τα παιχνίδια της, ενώ είχαμε και δικό μας άνθρωπο, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες από κοντά. Μπορώ να πω πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα δυνατή», δήλωσε ο Παντελίδης.

«Πρόκειται για μία ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο είναι πολύ επιθετική, βάζει πολλούς παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πιέζει ενώ έχει και την βοήθεια του κόσμου της, όπως και του αγωνιστικού χώρου. Αυτό της δίνει την ποιότητα προκειμένου να γίνει επικίνδυνη απέναντι μας στο γήπεδο της», συνέχισε ο Έλληνας προπονητής.

Και συμπλήρωσε: «Παίζει ρόλο πως εμείς έχουμε δώσει μόνο τρία φιλικά παιχνίδια και σίγουρα δεν είναι εύκολο η ομάδα μας να είναι απολύτως έτοιμη μόνο απ’ αυτά. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε όμως εδώ γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και τι μπορούμε να κάνουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ