Αντβέρπ-Ολυμπιακός 1-0: Πρίσκε: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω στον όμιλο»

ΑΜΒΕΡΣΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μπρίαν Πρίσκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό παραδέχτηκε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στον όμιλο.

Αντβέρπ-Ολυμπιακός 1-0: Πρίσκε: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω στον όμιλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Αντβέρπ, Μπρίαν Πρίσκε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας τόνισε πως η Αντβέρπ άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μπρίαν Πρίσκε στη συνέντευξη Τύπου…

Είχαμε καλή απόδοση και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Χαίρομαι που έχω αυτούς τους παίκτες. Εχω πλούσιο ρόστερ. Ευτυχώς στην τελευταία αγωνιστική πήραμε τη νίκη.

Αλλάξατε αρκετά την ενδεκάδα, αλλά δεν φάνηκε καθόλου.

Παίξαμε το ίδιο σύστημα και αυτό δείχνει το πόσο πλούσιο είναι το ρόστερ μας. Είναι ευχάριστο που έχω αυτές τις επιλογές. Θέλω τους παίκτες να είναι ανταγωνιστικοί.

Θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυσκολία για εσάς τους επόμενους μήνες ως προς την διαχείριση των πολλών ποδοσφαιριστών;

Προσπαθώ να είμαι δίκαιος στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια. Οι καλύτεροι παίζουν πάντα και θέλω να δώσω ευκαιρίες σε όλους.

Βλέποντας συνολικά τα έξι παιχνίδια της Αντβέρπ, έχασε αρκετούς βαθμούς στο τέλος και η εικόνα σας δείχνει ότι η 4η θέση ήταν άδικη. Συμφωνείτε ότι δικαιούσασταν κάτι παραπάνω;

Συμφωνώ, δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Αλλά σε κάθε ματς έπρεπε να παίξουμε όσο χρειαζόμασταν. Χάσαμε πολλούς βαθμούς στο τέλος. Παίξαμε καλά εκτός και εντός έδρας. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Για τον Μπαλικουίσα τι έχετε να πείτε;

Επιτέλους μπήκε το πρώτο τέρμα, είχε κάποιους τραυματισμούς και επιτέλους πήρε μπρος.