Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Η Λιλ θα δει τον Μαντί Καμαρά, αναπόφευκτα και... Αγκιμπού

ΑΜΒΕΡΣΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η άβολη θέση του «κατασκόπου» της Λιλ που θα βρεθεί στην Αμβέρσα για να δει τον Μαντί Καμαρά στο Αντβέρπ - Ολυμπιακός και αναπόφευκτα τον... Αγκιμπού.

Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Η Λιλ θα δει τον Μαντί Καμαρά, αναπόφευκτα και... Αγκιμπού

Δεν έχουν χωνέψει στην Λιλ την υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά. Πώς έχασαν δηλαδή μέσα από το χέρι τους ένα «διαμαντάκι» που έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και να μην βγαίνει από την ενδεκάδα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα δεν θα επιχειρήσει στο μέλλον να κάνει «μπίζνες» με τον Ολυμπιακό. Οι «λιλουά» δεν έχουν κρύψει ότι παρακολουθούν στενά τον Μαντί Καμαρά.

Είχαν πάει μέχρι το Αγρίνιο για να τον δουν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Είχαν στείλει κατάσκοπο και στο Ηράκλειο για να τον δουν με τον ΟΦΗ.

Τώρα, ξαναστέλνουν άνθρωπο για να τον τσεκάρει για ακόμη μία φορά στο ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Αναπόφευκτα, όμως, ο κατάσκοπος της Λιλ θα δει και τον... Αγκιμπού, με τον οποίο γενικότερα είναι εκνευρισμένοι, επειδή τους παράτησε στα κρύα του λουτρά και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Και έκανε φυσικά την συγκεκριμένη επιλογή ο Αφρικανός, γιατί πολύ απλά είδε ότι οι Πειραιώτες ήταν η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του.

Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να πάρει απόψε (9/12, 19.45) φανέλα βασικού στην Αμβέρσα. Τουλάχιστον, αυτό άφησε να εννοηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς με κάποιες δοκιμές που έκανε στην τελευταία προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (8/12) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οπότε, το ταξίδι του κατασκόπου της Λιλ δεν θα πάει στράφι, όπως κόντεψε να πάει το ταξίδι του στο Ηράκλειο (σ.σ. ο Μαντί δεν είχε πάρει φανέλα βασικού).