Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Η σωστή προσέγγιση του Μαρτίνς με τις «ρεζέρβες» των Βέλγων

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του τεχνικού της Αντβέρπ, Μπρίαν Πρίσκε ότι θα προχωρήσει σε ροτέισον.

Αντβέρπ - Ολυμπιακός: Η σωστή προσέγγιση του Μαρτίνς με τις «ρεζέρβες» των Βέλγων

Υπήρχε λόγος που έγινε ερώτηση στον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για όσα είπε ο προπονητής της Αντβέρπ, Μπρίαν Πρίσκε μερικές ώρες νωρίτερα περί ροτέισον.

Είναι διαφορετικό να προετοιμάζεις την ομάδα σου να αγωνιστεί απέναντι σε μία Αντβέρπ που έχει έναν συγκεκριμένο κορμό που στηρίζεται και διαφορετικό να βλέπεις ξαφνικά τον αντίπαλό σου να προχωράει σε πολλές αλλαγές και εκτεταμένο ροτέισον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός το έχει πει και στους παίκτες του, ότι δεν πρέπει να δίνουν καμία απολύτως σημασία στο γεγονός, ότι η Αντβέρπ αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές «ρεζέρβες». Κι αυτό, γιατί θεωρεί ότι τώρα μπορεί να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη.

«Περιμένουμε την Αντβέρπ πιο δυνατή και να μην ξεχνάμε ότι όταν παίζει ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται πολύ, αυτός ο παίκτης θα θέλει να αποδείξει περισσότερα πράγματα στον προπονητή του», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς και δεν μπορεί να διαφωνήσει κανένας μαζί του.

Σε γενικές γραμμές, η άποψη που έχει ο κόουτς του Ολυμπιακού για την Αντβέρπ είναι εξαιρετική! Είτε παίζει με τους βασικούς, είτε με τους αναπληρωματικούς. Και θεωρεί ότι είναι και η μεγάλη αδικημένη του ομίλου λόγω των βαθμών που έχει χάσει στα τελευταία λεπτά των αγώνων της.

Από εκεί και πέρα, αυτό που θέλει ο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του είναι να παίξουν επιθετική άμυνα απέναντι στο πρέσινγκ που θα επιχειρήσει να ασκήσει η Αντβέρπ. Η βελγική ομάδα θέλει να διασκεδάσει το κοινό της στην τελευταία ευρωπαϊκή της παράσταση και από τα πρώτα λεπτά θα κοιτάξει να πιάσει από τον λαιμό τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν οι Πειραιώτες, γιατί - κακά τα ψέματα - η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας και όχι από την εμφάνιση των Βέλγων.