Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Καμαρά με Αντβέρπ και οι αναμενόμενοι της ενδεκάδας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαντί Καμαρά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το ματς της 6ης αγωνιστικής του Europa League με την Αντβέρπ (9/12, 19:45). Ποιοι άλλοι αναμένονται στην ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Το προβάδισμα του Καμαρά με Αντβέρπ και οι αναμενόμενοι της ενδεκάδας

Ενδεκάδα δεν πρόκειται να δείξει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Αντβέρπ (9/12, 19:45). Άλλωστε, δεν έχει και κανένα νόημα να «φωτογραφίζει» τα πλάνα του και να διαρρέουν -μέσω του Τύπου- στους αντίπαλους προπονητές. Ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη δοκιμή για να δει αν έχουν χημεία οι παίκτες που θα ξεκινήσουν στο ματς της 6ης αγωνιστικής του Europa League. Έχουν «δοκιμαστεί» άλλωστε σε τόσα πολλά παιχνίδια, που δεν θα τους προσφέρει κάτι παραπάνω μία έξτρα δοκιμή στον Ρέντη.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Μαντί Καμαρά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μένει να φανεί ποιος θα παραχωρήσει τη θέση του. Η λογική λέει ότι θα μείνει εκτός ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και θα πάει με δίδυμο στα χαφ Εμβιλά - Μαντί.

Από εκεί και πέρα δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τους υπόλοιπους που αναμένονται στην ενδεκάδα. Οι Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού, Ρόνι Λόπες και Ελ Αραμπί έχουν το σαφέστατο προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

*Διαβάστε περισσότερα στο ΦΩΣ της Τετάρτης (8/12) Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση*