Ταύρος πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο συνεχίζει στην Ευρώπη αλλά συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ταύρος πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός εκεί που πήγε να... σκάσει τον κόσμο του και όλοι είχαν βγάλει τα κομπιουτεράκια για να ξεκινήσουν τους υπολογισμούς ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, ήρθε ο Τικίνιο να... καρφώσει τους Τούρκους και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του Πειραιά.

Γιατί αυτό έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο συνεχίζει στην Ευρώπη αλλά συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό που μένει να μάθουμε στο φινάλε της φάσης των ομίλων είναι εάν θα τερματίσει πρώτος ή θα αναγκαστεί με τη νέα χρονιά να δώσει ένα ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για να συνεχίσει.

Βέβαια όλα αυτά θα τα δούμε τους επόμενους μήνες, όπου ο Ολυμπιακός ελπίζουμε και η λογική λέει πως θα αλλάξει, θα γίνει καλύτερος έτσι ώστε να καταφέρει να προχωρήσει στην Ευρώπη και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Όπως άλλαξε χθες την ομάδα ο Μαρτίνς στην επανάληψη με τις γρήγορες αλλαγές του, ενώ φυσικά του πιστώνεται και η είσοδος του Τικίνιο, ο οποίος κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να έχει περάσει και νωρίτερα στη θέση του κουρασμένου Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός η λογική λέει πως θα αλλάξει και θα γίνει καλύτερος, όπως έχουν αλλάξει στα τελευταία ματς οι Ρέαμπτσιουκ, Λαλά. Ο Μολδαβός ήταν... ταύρος σε άμυνα και επίθεση. Τους πήρε όλους αμπάριζα, έφτιαξε το γκολ για τον Τικίνιο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν αυτός που είχε σκοράρει στον εντός έδρας αγώνα με την Αντβέρπ και πάλι στο τέλος. Το εντυπωσιακό είναι πως υπήρξε φάση στην επανάληψη όπου συνεργάστηκαν οι δύο ακραίοι μπακ και ο Ολυμπιακός έβγαλε φάση για γκολ με τον Λαλά να μην μπορεί να σκοράρει. Όλα αυτά δείχνουν βελτίωση και θα πρέπει σιγά σιγά να μπουν στην εξίσωση και οι ακραίοι επιθετικοί, με εξαίρεση τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει...

ΥΓ.: Στη «διαβολοβδόμαδα» ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο πρωτάθλημα και... κλείδωσε την πρόκριση στο Γιουρόπα. Η λογική λέει πως τα καλύτερα έρχονται.