Θύρα 7: «Προκριθήκαμε για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια, ζούμε όσα ονειρεύονται οι άλλοι!»

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «Θύρα 7» αναφέρεται στη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, στο ότι ήταν η 10η τα τελευταία 11 χρόνια σε νοκ άουτ φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζούμε όσα όλοι οι άλλοι ονειρεύονται...»

Θύρα 7: «Προκριθήκαμε για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια, ζούμε όσα ονειρεύονται οι άλλοι!»

Αφού έπαιξαν «μεγάλη μπάλα» από την... κερκίδα ωθώντας τον Ολυμπιακό στη 2η εντός έδρας νίκη στον 4ο όμιλο του Europa League, αλλά και ισάριθμη κατά της Φενέρμπαχτσε μ' αποτέλεσμα να έρθει η πρόκριση τα μέλη της «Θύρα 7» προέβησαν σε ανάρτηση με την οποία ...μπιζάρουν το επίτευγμα της ομάδας του Μαρτίνς.

«Ζούμε όσα όλοι οι άλλοι ονειρεύονται», ανέφεραν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας την ομάδα τους «περηφάνια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας» αφού για 10η φορά στα τελευταία 11 χρόνια πέρασε σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7

«ΖΟΥΜΕ ΟΣΑ ΟΛΟΙ οι άλλοι ονειρεύονται…..

ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ του Πειραιά ,η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ του ΜΑΡΤΙΝΣ έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή μας στορία μέσα στο ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΣ!

Από την 5η αγωνιστική προκρίθηκαμε για 10η φορά τα τελευταία 11 χρόνια στην επόμενη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Ο ΘΡΥΛΟΣ των γηπέδων είναι η περηφάνεια της Ελλάδας στην Ευρώπη την στιγμή που οι υποτιθέμενοι αντιπαλοι του έχουν να νικήσουν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης εδώ και 10 Χρόνια!

Ή παλεύουν να προκριθούν στο milko cup!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ….».