Επέμεινε και δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ τη νίκη στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, επέμεινε για να την πάρει και δικαιώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο.

Επέμεινε και δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός

Το πίστευε, το ήθελε, δούλεψε γι’ αυτό και δικαιώθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα για όσα είδαμε από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι η ομάδα του είναι ήρεμη και είναι σε μία πολύ καλή φάση. Και είναι αλήθεια ότι έτσι είναι τα πράγματα, φαίνεται στο γήπεδο.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αντιλαμβάνονται ότι ο Ολυμπιακός είναι καλά αυτή την περίοδο κι ας μην τρελαίνει κόσμο με την απόδοση του. Σημασία έχει ότι παίρνει τα παιχνίδια που θέλει. Και δεν είναι καλά μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για να είμαστε δίκαιοι και με την ΑΕΚ και με τη Φενέρμπαχτσε ο Πορτογάλος έχει μεγάλο μερίδιο. Το ματς με τους Τούρκους το δούλεψε από τον πάγκο και αντέδρασε γρήγορα. Είδε ότι τα πρώτα 45 λεπτά κάτι δεν πήγαινε καλά και η ομάδα του φίλου του, του Περέιρα είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο. Είχε την κατοχή η Φενέρ, δημιουργούσε και έψαχνε το γκολ.

Ο Μαρτίνς το διόρθωσε αυτό με την είσοδο του Μπουχαλάκη και του Λόπες. Πήρε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τη Φενέρ στα καρέ της και γλύκανε το παιχνίδι του. Ο Λόπες μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι, αλλά με τη Φενέρ επιβεβαίωσε ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ηρέμησε την ομάδα, κυκλοφόρησε τη μπάλα και έκανε πολύ καλή κίνηση χωρίς αυτήν. Έτσι και η Φενέρ άρχισε να κλείνεται στην άμυνα της και ο Ολυμπιακός να πιστεύει όλο και περισσότερο στο γκολ.

Και το νικητήριο τέρμα ήρθε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τικίνιο. Δικαίως πέφτουν τα φώτα πάνω του, αλλά από την άλλη είναι άδικο να μην πούμε μία καλή κουβέντα για τον Ρέαμπτσιουκ. Αυτό το παιδί είναι ένα πραγματικό «μηχανάκι». Δεν σταματάει να τρέχει πάνω κάτω την αριστερή πλευρά. Ακούραστος, επίμονος και μαχητής. Ένας ποδοσφαιριστής που δίνει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Και ο Ολυμπιακός έχει στον όμιλο τέσσερις βαθμούς παραπάνω χάρη σε αυτόν τον μπακ. Έβαλε το γκολ με την Αντβέρπ στις καθυστερήσεις και έδωσε την μπαλιά «λουκούμι» στον Τικίνιο.