Κριτική παικτών: Οι μπακ - «σφαίρες» και οι «χρυσές» αλλαγές

Οι Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Τικίνιο, Μπουχαλάκης και Ρόνι Λόπες ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της νίκης του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Κριτική παικτών: Οι μπακ - «σφαίρες» και οι «χρυσές» αλλαγές

ΒΑΤΣΛΙΚ: Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του σε κάποιες σέντρες που έκαναν οι Τούρκοι και δεν έδειξε το κακό πρόσωπο που είχε δείξει στο ΟΑΚΑ. Τελικές στην εστία δεν έγιναν από πλευράς Φενέρ που είχε ένα δοκάρι, με τον Τσέχο να παρακολουθεί την μπάλα.

ΛΑΛΑ: Συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ο Γάλλος μπακ, ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του και να έχει αυτοπεποίθηση.

ΣΙΣΕ: Εκτός από τις αμυντικές του υπηρεσίες, προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά με βαθιές μπαλιές, αλλά και με ένα μακρινό σουτ. Πολύ καλός για ακόμη μία φορά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Τραυματίστηκε στο 25’ και δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ο Μολδαβός μπακ έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τον αδικεί το γεγονός ότι αποχώρησε με μόλις μία ασίστ από το Καραϊσκάκη.

ΕΜΒΙΛΑ: Θα μπορούσε να αποφύγει κάποια επιπόλαια λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Λίγα πράγματα από τον Αφρικανό, ο οποίος σαν να παρουσίασε κιόλας σημάδια κόπωσης στο πρώτο μέρος. Πολύ σωστή η απόφαση του Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Πάλι αποδείχθηκε… μαμούνι και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο σε άλλα ματς.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια με εξαίρεση τη φάση του 5’ και την πάσα στον Αγκιμπού, αλλά βοήθησε πολύ με τα τρεξίματά του και ειδικά στο δεύτερο μέρος.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Μπήκε καλά στο ματς, αλλά μετά το 20’ άρχισε να χάνεται και να μην τροφοδοτείται κιόλας όπως έπρεπε. Δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε πολύ ξύλο με τους αμυντικούς της Φενέρμπαχσε, είχε από μία καλή ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο και σε γενικές γραμμές ήταν ξανά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, μολονότι δεν σκόραρε.

ΜΠΑ: Μπήκε στο 25’, πήρε μία γρήγορη κάρτα, ήταν πολύ προσεκτικός έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σοβαρή επέμβαση.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε αντί του Μαντί και γλύκανε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Καμία σχέση με τον Αφρικανό.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Η μέρα με τη νύχτα με τον Ονιεκούρου. Μπορεί να μην έκανε κάποια ματσάρα, αλλά βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην επιθετική άνοδο της ομάδας του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο 68’, είχε τις ευκαιρίες του για να βγάλει μία καλή σέντρα, αλλά δεν του βγήκε τόσο πολύ το παιχνίδι.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Μπήκε στο 81’ και αφού αρχικά σε κόρνερ του Βαλμπουενά επιχείρησε να σκοράρει με το… γόνατο, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και αυτομάτως με το γκολ στο 90’ μπαίνει στη λίστα των κορυφαίων του ματς.