Τικίνιο: «Το χρειαζόμασταν, το κυνηγήσαμε, το πήραμε» (vid)

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, αναφέρθηκε στην καλή προετοιμασία τη δική του αλλά και της ομάδας για την νίκη (1-0) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

Τικίνιο: «Το χρειαζόμασταν, το κυνηγήσαμε, το πήραμε» (vid)

Ο Τικίνιο Σοάρες πέτυχε το χρυσό γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και περιχαρής ανέφερε στο φινάλε του ματς: «Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος σωματικά και ψυχολογικά. Είχα προπονηθεί καλά μέσα στην εβδομάδα και πίστευα ότι θα προσφέρω. Είμαι ευτυχισμένος που σκόραρα, αλλά μετράει πιο πολύ το τρίποντο. Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν, το κυνηγήσαμε και το πήραμε.

Ήμασταν όλοι καλά προετοιμασμένοι. Το ξέραμε ότι θα κάναμε καλό παιχνίδι. Αν χάναμε θα ήταν πολύ άδικο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το αξίζαμε. Το πίστευα ότι θα κερδίζαμε. Πλέον αυτό το ματς πέρασε στο παρελθόν και τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής.

Για το αν δεν έμπαινε το γκολ της Άιντραχτ στο τέλος του αγώνα του Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα ήταν τώρα στην κορυφή: «Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Εκείνο το ματς το χάσαμε στο τέλος και σήμερα κερδίσαμε στο τέλος. Είναι δίκαιο αυτό που συνέβη σήμερα... Αποζημιωθήκαμε. Αφιερώνω το γκολ στον εαυτό μου. Έχω δουλέψει πολύ για να φτάσω έως εδώ. Είμαι 100% αφοσιωμένος, το πίστευα το γκολ και είμαι πολύ ευτυχισμένος».