Με Μπουχαλάκη η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Άιντραχτ

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τα κατάφερε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με Μπουχαλάκη η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Άιντραχτ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Την Πέμπτη η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τους Γερμανούς με στόχος τη νίκη και φυσικά την επιστροφή στην κορυφή του τέταρτου ομίλου του Europa League.

Από την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη προέκυψε και ευχάριστη είδηση. Αυτή έχει να κάνει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά και τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ. Εάν θα παίξει από την αρχή στο ματς της Πέμπτης είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία στιγμή.

Κατά τα άλλα εκτός αποστολής έμεινε ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός αποστολής και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ αναμενόμενη ήταν η απουσία του Παπέ Σισέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και χάνει το ματς.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.