Τζαβέλλας: «Θέλω να ευχηθώ στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία»

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ρωτήθηκε για το ματς της Πέμπτης, με τους Γερμανούς να παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία!

Τζαβέλλας: «Θέλω να ευχηθώ στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία»

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας έχει παίξει στη Γερμανία και την Άιντραχτ με επιτυχία. Μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Γερμανών, ρωτήθηκε όπως είναι λογικό για το ματς της Πέμπτης του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και ο Έλληνας άσος ούτε λίγο ούτε πολύ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Άιντραχτ.

Για τα αισθήματά του για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Έχω άριστες αναμνήσεις. Η ένταση της ομάδας, οι συνθήκες, η πόλη. Η Φρανκφούρτη μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό αλλά και στην εθνική ομάδα! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τις καλύτερες στιγμές του στην Άιντραχτ: «O πρώτος γύρος της χρόνιας 2010-11 όπου και τερματίσαμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ήταν από μόνος του ένα ολόκληρο παραμύθι για εμένα».

Για το σπουδαίο γκολ που πέτυχε από τα 73 μέτρα: «Ήταν μια πολύ καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας που μπέρδεψε τον Νόιερ. Η τύχη με βοήθησε να έχω να θυμάμαι ένα τέτοιο γκολ».

Για το αν έχει κρατήσει επαφή με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του στην Άιντραχτ: «Έχω πολλούς φίλους στην Φρανκφούρτη και την επισκέπτομαι συχνά. Είμαι δεμένος με την πόλη και τους Έλληνες που ζουν εκεί. Θα ήθελα να πείτε ένα γεια στον φίλο μου τον Φράνκο».

Για το αν παρακολουθεί την εξέλιξη της ομάδας: «Παρακολουθώ την ομάδα και χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει κι άλλο και έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και εμπειρία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην Αθήνα αντίστοιχο με το πρώτο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να ανεβάσουμε το επίπεδο. Έχουμε κάνει πολλά βήματα όμως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά και αγάπη για να καταφέρουμε ότι και εσείς εδώ και χρόνια».

Για τη σημασία των διεθνών διοργανώσεων για τις ελληνικές ομάδες: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μαζεύουμε βαθμούς στην Ευρώπη και γι' αυτό το λόγο οι ομάδες δίνουν βάση εκεί. Είχαμε μια κακή περίοδο τα τελευταία χρόνια και χάσαμε πολλές θέσεις στην ευρωπαϊκή βαθμολογία».

Για το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης: «Θέλω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι να το χαρεί ο κόσμος και να δείτε και εσείς από την πλευρά σας πως η Αθήνα είναι μια πανέμορφη και φιλόξενη πόλη. Τέλος θέλω να ευχηθώ στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία. Σας στέλνω στην αγάπη μου και θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μας δανείσατε αυτήν την σεζόν, τον Στίβεν Τσούμπερ».