Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός 3-1: Μαρτίνς: «Ανώτερη η Άιντραχτ, δεν φταίει η κούραση»

Την ανωτερότητα της Άιντραχτ παραδέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός 3-1: Μαρτίνς: «Ανώτερη η Άιντραχτ, δεν φταίει η κούραση»

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Πέδρο Μαρτίνς για την ήττα στην Φρανκφούρτη. Ο κόουτς του Ολυμπιακού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Άιντραχτ ρωτήθηκε στο τέλος του ματς:

Για το τι έφταιξε: «Ήταν καλύτερος ο αντίπαλος από εμάς και ειδικά μετά το 2-1. Ήταν πιο εύκολα για αυτούς να βγαίνουν σε αντεπιθέσεις. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς.

Για το τι έπρεπε να κάνουν καλύτερα: «Νομίζω έπρεπε να πιέσουμε καλύτερα. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλά, αλλά στο β’ μέρος μείναμε πίσω. Δεν κατορθώσαμε να έχουμε τα ποσοστά κατοχής που είχαμε σχεδιάσει. Εκεί χάσαμε τις πιθανότητές μας. Ενώ στο πρώτο πήγαμε κάπως καλά, στο β’ μέρος δεν μας βγήκε. Έγινε ένα έντονο και ανταγωνιστικό ματς, όμως, η Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα και κέρδισε. Είμαστε 2οι στη βαθμολογία, θα παίξουμε με τον πρώτο και τον τρίτο του ομίλου μέσα στο γήπεδό μας και όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση».

Για το ότι παίζουν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την κούραση. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη. Όποιος βρίσκεται στην ενδεκάδα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να παίξε. Είχαμε ένταση και καλές στιγμές στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και οι παίκτες ήταν έτοιμοι».