Ολυμπιακός: Προς φρεσκάρισμα ενδεκάδας ο Μαρτίνς στην Φρανκφούρτη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει δείξει το παραμικρό στον Ρέντη ενόψει Άιντραχτ, αλλά είναι πολύ πιθανό το σενάριο να παρουσιαστεί ένας Ολυμπιακός με «φρέσκια» ενδεκάδα στην Φρανκφούρτη.

Ολυμπιακός: Προς φρεσκάρισμα ενδεκάδας ο Μαρτίνς στην Φρανκφούρτη

Προς φρεσκάρισμα ενδεκάδας φαίνεται ότι πάει η... δουλειά για τον Ολυμπιακό στην Φρανκφούρτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην έδειξε το παραμικρό στην προπόνηση της Τρίτης (19/10), ωστόσο, φαντάζει πλέον πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είδαμε στα Γιάννενα.

Δεν στεκόμαστε φυσικά στην επιστροφή των Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα. Είναι δύο αλλαγές που θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν δεν συμβούν το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 22.00).

Αναφερόμαστε κυρίως σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τύπου Πιερ Κούντε ή Μίκαλ Καρμπόβνικ και Θανάση Ανδρούτσου. Σε περιπτώσεις παικτών δηλαδή που δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές των τελευταίων αγώνων, αλλά μάλλον θα δούμε ορισμένους εξ αυτών στο αρχικό σχήμα της Φρανκφούρτης.

Περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τετάρτης (20/10, 11.00) που θα γίνει στον Ρέντη. Φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς πιστός στις... παραδόσεις του, δεν πρόκειται να αποκαλύψε μέσω δοκιμών την ενδεκάδα στο 100% στους παίκτες του. Όλο και κάτι θα φυλάξει για έκπληξη λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Εντούτοις, θα φανεί έως έναν βαθμό ποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί, θα κάτσουν στον πάγκο και θα φορτίσουν μπαταρίες για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς θα κατεβάσει στην Γερμανία την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του. Τους παίκτες που δεν παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι διεθνείς έβγαλαν κούραση στα Γιάννενα και ίσως έφτασε η στιγμή για να προφυλαχθούν.