Europa League: Πρώτη νίκη για τη Σέλτικ, 2-0 την Φερεντσβάρος (highlights)

Η Σέλτικ κέρδισε 2-0 την Φερεντσβάρος στο Πάρκχεντ της Σκωτίας και εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς στον έβδομο όμιλο του Europa League. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Europa League: Πρώτη νίκη για τη Σέλτικ, 2-0 την Φερεντσβάρος (highlights)

Την πρώτη της νίκη στον έβδομο όμιλο του Europa League πανηγύρισε σήμερα (19/10) η Σέλτικ και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι «Καθολικοί» επιβλήθηκαν 2-0 της Φερεντσβάρος στο Πάρκχεντ για την 3η αγωνιστική του γκρουπ, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να μπαίνει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71’ αντικαθιστώντας τον Λιέλ Αμπάντα.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου άνοιξε το σκορ στο 57’ με τον Ιάπωνα Κιόγκο Φουρουχάσι, ενώ στο 62’ έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον τερματοφύλακα Ντένες Ντιμπούς να αποκρούει τη μπάλα σε πέναλτι του ΜακΓκρέγκορ.

Τελικά, το 2-0 για τους Κέλτες ήρθε 81’ από τον Τέρνμπουλ και «σφράγισε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους, υποχρεώνοντας παράλληλα την Φερεντσβάρος στην τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο.

Η αγωνιστική δράση στον θεσμό συνεχίζεται αύριο (17.30) με το παιχνίδι της Σπαρτάκ Μόσχας κόντρα στην Λέστερ για τον 3ο όμιλο, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής (σ. εκ των οποίων και το ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη) θα διεξαχθούν την Πέμπτη (21/10).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου