Βαλμπουενά: «Θα δημιουργήσουν... καυτή ατμόσφαιρα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Τι περιμένει να δει από τους φιλάθλους ο Ματιέ Βαλμπουενά στην επιστροφή του στο γήπεδο της Φενέρ και τι από τον Ολυμπιακό.

Βαλμπουενά: «Θα δημιουργήσουν... καυτή ατμόσφαιρα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Δήλωσε πως νιώθει υπέροχα που θα επιστρέψει στο γήπεδο της Φενέρ, τόνισε ότι οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, αλλά οι Πειραιώτες θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Επιστρέφεις σε ένα γήπεδο που έχεις παίξει πολύ καλά, που έχεις καλές αναμνήσεις.

Πραγματικά νιώθω υπέροχα και είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο γήπεδο ενός κλαμπ που έχω ζήσει δυνατές στιγμές. Έχω μία σχέση αγάπης με τον κόσμο της Φενέρ. Ωστόσο όλα αυτά έχουν περάσει και είναι αναμνήσεις. Έχω έρθει με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε τη νίκη γιατί θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πραγματικά είμαι συγκινημένος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο που έχω υπέροχες αναμνήσεις.

Μπορείς να μας αποκαλύψεις αν συζήτησες με τον κόουτς κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό το παιχνίδι λόγω της παρουσίας στη Φενέρ;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε έρθει με φιλοδοξίες και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ξεκινήσει καλά τον όμιλο με τη νίκη κόντρα στην Αντβέρπ. Θέλουμε να νικήσουμε για να μαζέψουμε βαθμούς και να προκριθούμε. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με τακτική και με Πορτογάλο προπονητή που όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί προπονητές στην τακτική. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που παίζει καλά στην άμυνα. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι θα δημιουργήσουν μία «καυτή» ατμόσφαιρα αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ο στόχος μας είναι η νίκη.

Ξέρεις πολύ καλά το γήπεδο και τι θα αντιμετωπίσει αύριο. Είναι προετοιμασμένος και αγωνιστικά και πνευματικά να πάρει ένα αποτέλεσμα μέσα εδώ;

Πραγματικά είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να ανταποκριθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα πιέσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία δύσκολη και απαιτητική διοργάνωση. Θα πρέπει να δηλώσει παρών και να νικήσουμε.