Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Ο Ονιεκούρου και ο γρίφος για τον δεύτερο εξτρέμ

Ο Χένρι Ονιεκούρου κέρδισε τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενώ όλα είναι ανοιχτά για το ποιος θα αγωνιστεί στο άλλο άκρο.

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Ο Ονιεκούρου και ο γρίφος για τον δεύτερο εξτρέμ

Πολύ μεγάλης σημασίας είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για διάφορους λόγους. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και ο Πέδρο Μαρτίνς "ψάχνεται" για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Στο μυαλό του ο ίδιος μπορεί να ξέρει ποιοι θα είναι οι έντεκα, αλλά φρόντισε πάλι πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς να θολώσει τα νερά. Φρόντισε με τις δοκιμές που έκανε να μην δείξει ποιους έχει στο μυαλό του και ειδικά στην επίθεση να μπερδέψει πολύ τα πράγματα.

Από το ματς με τον Ατρόμητο και μετά ξεκίνησε μεγάλη κουβέντα για τους εξτρέμ. Ο Ονιεκούρου που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες φρόντισε να κάνει τη διαφορά και να προκαλέσει αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Νιγηριανός έβγαλε ενέργεια και έδειξε πως είναι παίκτης που στα άκρα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

Το θέμα είναι πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα παίξει στο άλλο άκρο. Η εικόνα του Ονιεκούρου στον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτέλεσε διαβατήριο για να μπει στην ενδεκάδα του αγώνα με την Αντβέρπ. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα παίξει στο άλλο άκρο;

Με εξαίρεση τον Μασούρα που είναι εκτός λόγω τραυματισμού όλοι οι υπόλοιποι έχουν πιθανότητες. Ο Βαλμπουενά δοκιμάστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ αρκετό χρόνο πήρε και ο Βρουσάι. Στις δοκιμές πήρε ήταν και ο Αγκιμπού Καμαρά που επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει στα άκρα. Τον Αφρικανό τον έχει σε εκτίμηση ο Μαρτίνς και το σκέφτεται σοβαρά να τον βάλει από την αρχή.