Ολυμπιακός: Χρήζει βελτίωσης, υψηλά εμπόδια θα βρει μπροστά του

Ο Ολυμπιακός της Μπρατισλάβας χρήζει βελτίωσης ενόψει των ομίλων του Europa League. Υπάρχουν ελαφρυντικά για το 2-2 με την Σλόβαν, αλλά και ερωτηματικά.

Ολυμπιακός: Χρήζει βελτίωσης, υψηλά εμπόδια θα βρει μπροστά του

Ο Ολυμπιακός είχε τελειώσει με την πρόκριση από το πρώτο ματς του Φαλήρου. Δεν πήγε όμως στην Μπρατισλάβα για αγγαρεία. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο Ολυμπιακός που εμφανίστηκε στην Σλοβακία έκανε αγγαρεία. Ότι εμφανίστηκε χαλαρός, κυρίως μετά το 0-1 κι ενώ η Σλόβαν αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, αυτό είναι κάτι που εμμέσως το παραδέχτηκε και ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του. Είπε ότι έπρεπε να είναι η ομάδα του πιο επιθετική και πιο απειλητική από τη στιγμή που η Σλόβαν είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Επίσης ότι δεν έπρεπε να δώσει τόσους πολλούς χώρους. Είναι γεγονός ότι η Σλόβαν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την χαλαρότητα από πλευράς Ολυμπιακού. Ελαφρυντικά υπάρχουν. Θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν και ερωτηματικά.

Να έχεις απέναντί σου μία ομάδα που αγωνίζεται με δέκα παίκτες και να σου βγάζει τόσες ευκαιρίες, σίγουρα είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός της Λουντογκόρετς, της Μπρατισλάβας και του Μπακού χρήζει βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ματς με την Σλόβαν σίγουρα δίνει πολλές υποσχέσεις. Στη γενική εικόνα μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε, ότι οι αντίπαλοι που θα βρει μπροστά του ο πρωταθλητής Ελλάδας στους ομίλους του Europa League δεν είναι για να χαλαρώνεις ούτε λεπτό. Ένα μίνι Champions League θα βρει και αυτό είναι κάτι που σίγουρα το γνωρίζει πρώτα απ’ όλα ο Μαρτίνς. Ορθώς έπραξε και χτύπησε τα καμπανάκια του στη συνέντευξη Τύπου...