Σλόβαν – Ολυμπιακός 2-2: Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, αλλά και τις μεταγραφές

Σλόβαν – Ολυμπιακός 2-2: Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τόσο για το παιχνίδι όσο και για τα μεταγραφικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στο MEGA μεταξύ άλλων για:

Την πρόκριση και το ματς με τη Σλόβαν: «Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε τον στόχο του Champions League και της φάσης των ομίλων καταφέραμε να βρεθούμε στους ομίλους του Europa.

Όσο για το ματς θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δώσαμε ανάσα και ζωή στον αντίπαλο που είχε μείνει με δέκα παίκτες».

Τους στόχους στην Ευρώπη: «Να φτάσουμε πιο μακριά απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το εκπληρώσουμε».

Τις μεταγραφές:« Κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πάρουμε έναν ακόμα ακραίο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ και εάν είναι κάποιος να έρθει να έρθει διότι θα αναβαθμίζει την ποιότητα της ομάδας και καλώς να έρθει. Αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα».