Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Μπήκε στην αποστολή ο Τικίνιο για να πάρει χρόνο!

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα Σλόβαν - Ολυμπιακός (26/8, 21.45), δεν αποκλείεται να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής ο Τικίνιο.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Μπήκε στην αποστολή ο Τικίνιο για να πάρει χρόνο!

Ο Τικίνιο δεν πήγε στην Μπρατισλάβα μόνο για ψυχολογικούς λόγους ή να πάρει μία πρώτη γεύση από ταξίδι στο εξωτερικό για επίσημο ματς του Ολυμπιακού.

Εδώ και τρεις μέρες έκανε κανονικά προπόνηση. Το πρόβλημα στον ώμο έχει ξεπεραστεί και ακολούθησε φουλ πρόγραμμα, συμμετέχοντας μάλιστα και στα διπλάκια. Έκανε δηλαδή κανονικά επαφές σε μαρκαρίσματα με τους αντιπάλους του στο δίτερμα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός λοιπόν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί ανάλογα και με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο Μαρτίνς θα λάβει σοβαρά υπόψη και τις γηπεδικές συνθήκες.

Αν ρίξει... καρέκλες όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, τότε ο Μαρτίνς θα αποφασίσει ανάλογα και με την κατάσταση που θα βρεθεί ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής.

Το τερέν ούτως ή άλλως είναι αρκετά «ύπουλο» και κρύβονται παγίδες. Αν βρέξει, λογικά η κατάστασή του θα επιβαρυνθεί.

Μπορεί λοιπόν στο μυαλό του Μαρτίνς να είναι η παρουσία του Τικίνιο για μερκά λεπτά, ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως έκανε σαν τρελός τις προηγούμενες μέρες για να παίξει. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Ότι αν είχε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή (29/8), τότε ο Τικίνιο θα έπαιζε κανονικότατα. Έχει ωστόσο σοβαρές ελπίδες να μπει και σήμερα (26/8, 21.45) κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.