Σλόβαν - Ολυμπιακός: Βάις: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα»

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Βλάντιμιρ Βάις παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό

Σλόβαν - Ολυμπιακός: Βάις: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα»

Ένα μικρό θαύμα θα προσπαθήσει να κάνει η Σλόβαν Μπρατισλάβας έτσι ώστε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Σλοβάκων, Βλάντιμιρ Βάις μία μέρα πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Η προπόνηση των Σλοβάκων στο «Tehelné pole» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι προσδοκούν από το αυριανό ματς: «Ο αγώνας είναι δύσκολος μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη και πιο υψηλή από την ποιότητα της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ένα μικρό θαύμα για αύριο».

Για το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του: «Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε έως το 30’ θα βοηθήσει την ομάδα μας. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και την έχουν εκθειάσει πολλές φορές».

Για το αν έχουν κάποιο έξτρα κίνητρο: «Σίγουρα θα παίξουμε για το σήμα και την ιστορία του συλλόγου».

Για το πρώτο ματς: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο πρώτο ματς και αναλαμβάνω κι εγώ την ευθύνη για την τακτική που ακολουθήσαμε και το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα».

Για την ενδεκάδα: «Έχουμε κάποιους τραυματίες και έχουμε μείνει με λίγους παίκτες».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας, Άντριαν Τσόβαν υποστήριξε: «Δεχτήκαμε τρία γκολ στην Ελλάδα από στατικές φάσεις κια θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια λάθη. Είναι τόσο ποιοτική ομάδα όμως ο Ολυμπιακός για να μην κάνουμε ξανά τέτοια λάθη που θα τα εκμεταλλευτεί».