Αυτός ναι, ήταν ο κλασικός Ολυμπιακός του Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός που είδαμε απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας θύμισε τον γνωστό Ολυμπιακό του Μαρτίνς απέναντι στους πρωταθλητές Σλοβακίας που είχαν βάλει δύσκολα στην Γιουνγκ Μπόις. Κι ακόμα δεν έχουν μπει στο 100% τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αυτός ναι, ήταν ο κλασικός Ολυμπιακός του Μαρτίνς!

Ξέσπασμα... Αυτή ήταν η λέξη που ακουγόταν ολοένα και πιο συχνά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τις τελευταίες μέρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Κι αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο χορτάρι του Καραϊσκάκη είδαμε έναν Ολυμπιακό από τα... παλιά. Ή μάλλον τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, για να μην το πάμε στην παρελθοντολογία.

Είδαμε έναν Ολυμπιακό να πιάνει από τον λαιμό τον αντίπαλό του και να μην τον αφήνει να ανασάνει. Αυτόν τον Ολυμπιακό που περιμέναμε να δούμε π.χ. με την Νέφτσι, αλλά δεν τον είδαμε παρά τις πολλές απουσίες. Όπως δεν τον είδαμε με την Λουντογκόρετς.

Οι Πειραιώτες έχοντας πάνω από το κεφάλι τους ένα τεράστιο «ΠΡΕΠΕΙ», ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά απέναντι στους Σλοβάκους και σίγουρα τα δείγματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά ενόψει της συνέχειας. Και μην πει κάποιος ότι η Σλόβαν δεν ήταν σοβαρό μέγεθος. «Είδε κι έπαθε» για να την αποκλείσει η Γιουνγκ Μπόις που πιθανότατα θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League!

Για παράδειγμα ο Τόμας Βατσλίκ δεν είχε ούτε μία απόκρουση. Και πώς να έχει, όταν η Σλόβαν έκανε ουσιαστικά την πρώτη της τελική στο 85’ με ένα σουτ του Βάις από την... Μπρατισλάβα που έφυγε άουτ και όταν οι αμυντικοί (κυρίως ο Σισέ) καθάριζαν τις φάσεις που πήγαιναν να δημιουργήσουν οι Σλοβάκοι. Άρα δεν τα πήγε έξοχα επιθετικά ο Ολυμπιακός, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Εξαιρετικό ματς έκανε ο Παπέ Σισέ σε μία περίοδο που το όνομά του παίζει για την Τρουά. Το μελανό σημείο του ματς ήταν σίγουρα ο τραυματισμός του. «Μαμούνι» ο Αγκιμπού Καμαρά, ενώ και ο Μαντί Καμαρά μετά το γκολ του «κατάπιε» τους αντιπάλους του.

Από τα νέα αποκτήματα, ο Βατσλίκ δεν μπορεί να κριθεί γιατί πολύ απλά ήταν... θεατής. Όσο για τον Ονιεκούρου; Στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε, οι αμυντικοί της Σλόβαν είδαν εφιάλτες. Κέρδισε δύο φάουλ σε εξαιρετική θέση, έδειξε πόσο καλός ντριμπλέρ και εκρηκτικός παίκτης είναι. Εν ολίγοις μία... σφαίρα!

Πλέον, ο επαναληπτικός της Μπρατισλάβας είναι τυπική διαδικασία και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται με κάθε επισημότητα για το μίνι Champions League που είναι το φετινό Europa League.