Αυτό είναι το κύριο προσόν της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, δεν πέφτει ψυχολογικά στις κακές στιγμές, το απέδειξε κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις και το γνωρίζουν πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του.

Αυτό είναι το κύριο προσόν της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης το βράδυ της Πέμπτης (19/8) απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δεν επιθυμεί να πάει στην Σλοβακία με άγχος για να κυνηγήσει εκεί την πρόκριση. Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα θέλει να το κάνει από το ματς του Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του τις τελευταίες μέρες, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, έχουν περάσει από «κόσκινο» τους Σλοβάκους.

Μεταξύ άλλων, η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ομάδα που δεν τα παρατάει. Ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ με πολλά γκολ, δεν πρόκειται να πέσει η ψυχολογία της. Θα το παλέψει όσο μπορεί για να μειώσει τη διαφορά.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που το έχουν διαπιστώσει στον Ρέντη, βλέποντας κυρίως τα παιχνίδια με την Γιουνγκ Μπόις. Το πρώτο ματς στην Σλοβακία έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στη ρεβάνς οι Ελβετοί προηγήθηκαν με 3-0 και λίγο έλειψε η Σλόβαν να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, μειώνοντας σε 3-2 στο 62’! Και από εκείνο το σημείο και μετά η Γιουνγκ Μπόις τα... χρειάστηκε.

Το ματς της Ελβετίας είναι κατά κάποιο τρόπο και μία «προειδοποίηση» για τους παίκτες. Ότι την Πέμπτη (19/8) θα συναντήσουν μία ομάδα που δεν έχει σκοπό να πέσει αμαχητί. Κι επίσης, μην δίνετε καμία σημασία στο 1-1 με την Λίνκολν του Γιβραλτάρ πριν από μία εβδομάδα. Συντήρηση έκαναν οι Σλοβάκοι.